Business analist als spin in het web

Hoe breng ik structuur aan in requirements? Hoe gedetailleerd is mijn initiële product backlog? Wat is de scope van mijn project? Hoe breng ik risico’s in kaart? Hoe stel ik use cases op?
Met deze vraagstukken help ik organisaties in de rol Business Analist. Met een zeer brede kennis en jarenlange ervaring in het online domein verkrijg ik draagvlak voor projecten en veranderingen.

user-stories

Balans tussen proces, product en professionals

Als business analist verdeel ik mijn energie tussen het proces, het product en de betrokken professionals. Ik heb ervaring met projectmethoden als Scrum, DSDM en de traditionele gefaseerde aanpak. Zo help ik organisaties in de agile transformatie of bedenk ik een proces voor een specifiek project.

Geïnteresseerd?
Laten we eens verder praten over de mogelijkheden…

Praktisch en proactief

Voor het opstellen en uitwerken van de requirements kan ik overweg met diverse methodieken zoals het beschrijven van wireframes, opzetten van use cases, het initieel inrichten van de product backlog en het specificeren van acceptatiecriteria. In het verleden heb ik blogs geschreven over UML en Use ases. Regelmatig schakel ik met diverse professionals in het vakgebied om mijn kennis bij te houden. Zo help ik organisaties met het vertalen van doelstellingen naar praktische oplossingen.

Wat is mijn expertise binnen het scrumteam?

Dagelijks ben ik bezig met informatie-analyse. Het beschrijven van user stories, details aanbrengen, use cases schrijven en UML diagrammen ontwerpen. Ik help de Product Owner met het verfijnen van de requirements en stem dit af binnen het team.

Technische achtergrond

Met mijn technische achtergrond kan ik meedenken met de Business Architect en Enterprise Architect. In 2002 ben ik begonnen als programmeur. Deze kennis heb ik hierna onderhouden. Vandaag de dag ben ik breed inzetbaar. Bepalen van de high available infrastructuur, het bedenken van de applicatiearchitectuur of het in kaart brengen van de business processen? Voor mij bekend terrein.

Bel voor mijn beschikbaarheid als business analist

06 128 337 85

WhatsApp chat